خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهاجم استقلال شاگرد رحمتی می‌شود؟

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 30 تیر 1401 - 10:53
احتمال حضور مهاجم مازاد تیم فوتبال استقلال در جمع شاگردان سیدمهدی رحمتی بیش از سایر تیم‌ها است.
تهران،مهاجم،بازيكن،استقلال،فصل،تيم

به گزارش مشرق، امین قاسمی‌نژاد یکی از خریدهای پرهزینه استقلال تهران در لیگ بیست و یکم بود که با وجود هیاهوی فراوانی عملکرد بسیار ضعیفی در نیم‌فصل نخست داشت.
این بازیکن بعد از نیمکت‌نشینی‌های متوالی راهی تیم گل‌گهر سیرجان شد تا شاگرد امیر قلعه نویی شود.
عملکرد قاسمی‌نژاد در سیرجان نیز تفاوتی با تهران نداشت و وی اکنون در لیست فروش باشگاه استقلال تهران قرار گرفته است.
مهاجم سابق تیم پدیده مشهد در ۲۰ بازی فصل گذشته تنها یک گل به ثمر رساند.
قاسمی‌نژاد که از وی به عنوان بمب نقل انتقالات فصل بیست و یکم یاد می‌شد، خلاف فصل پیش، اکنون به ستاره‌ای بی‌مشتری تبدیل شده و تاکنون نیز هیچکدام از تیم‌های مدعی به وی پیشنهاد همکاری نداده است.
در ابتدا قرار بود که قرارداد این بازیکن با گل گهر دائمی شود اما هیچ پالس مثبتی از سوی قلعه‌نویی برای به خدمت گرفتن این مهاجم صادر نشده است.
یکی از مقاصد احتمالی قاسمی‌نژاد تیم فوتبال آلومینیوم اراک است.
سیدمهدی رحمتی برای حضور قدرتمند آلومینیوم در لیگ بیست و دوم به‌دنبال خرید یک مهاجم است و شاید یکی از محتمل‌ترین گزینه‌ها بازیکن استقلال تهران باشد.
تنها مشکل قاسمی‌نژاد برای حضور در اراک مبلغ بالای قرارداد وی است.