خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال گاز روسیه به آلمان از طریق «نورد استریم - ۱» ازسر گرفته شد

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 تیر 1401 - 10:47
خبرگزاری رسمی آلمان از آغاز مجدد پمپاز گاز طبیعی روسیه به این کشور از طریق خط لوله انتقال «نورد استریم -۱» خبر داد.
استريم،نورد،لوله،گاز،آلمان،خط

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، پمپاژ گاز طبیعی از روسیه به آلمان از طریق خط لوله «نورد استریم -۱» پس از اتمام کار تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده که ده روز طول کشید، از سر گرفته شده است.
این خبر را خبرگزاری رسمی آلمان (DPA) به نقل از شرکت «نورد استریم» که مسئول بهره برداری از خط لوله پمپاژ گاز طبیعی از روسیه به آلمان در اعماق دریای بالتیک است، اعلام کرد.
گفتنی است که عملیات تعمیر و نگهداری سالانه در «نورد استریم - ۱» از ۱۱ ماه ژوئیه آغاز شد و تا امروز یعنی ۲۱ این ماه ادامه یافت.
«نورد استریم» بزرگترین خط لوله منفرد است که گاز روسیه را به آلمان منتقل می‌کند و توقف ده روزه فعالیت آن با ترس دولت‌ها، بازارها و شرکت‌های غربی از تمدید این توقف به علت بحران اوکراین همراه بود.
خط لوله «نورد استریم - ۱» سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب گاز را از روسیه به آلمان از زیر دریای بالتیک منتقل می‌کند.
روسیه ماه گذشته با اشاره به تأخیر در بازگرداندن تجهیزات تعمیر شده توسط شرکت آلمانی «زیمنس» در کانادا، جریان گاز را به ۴۰ درصد از ظرفیت کل خط لوله کاهش داد.