خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگروه بررسی وضعیت وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌ها تشکیل می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 تیر 1401 - 11:59
قزوین- رئیس کل دادگستری استان قزوین: به منظور احقاق حقوق عامه و بیت المال کارگروه بررسی وضعیت وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌ها تشکیل می‌شود.
نقليه،وسايل،استان،وضعيت،توقيفي،تضييع،قضائي،تكليف

به گزارش خبرگزاری مهر، علی شعبانی در حاشیه بازدید از دو پارکینگ وسایل نقلیه توقیفی در قزوین و شهر اقبالیه اظهار کرد: وسایل نقلیه موجود در پارکینگ‌های استان به دلایل مختلف از جمله حمل مواد مخدر، قاچاق کالا، تصادفات درون شهری و جاده‌ای، محکومیت‌های مالی مالکین، رانندگی توسط افراد فاقد گواهینامه، وسایل نقلیه سرقتی و… توقیف شده‌اند.
وی افزود: بسیاری از این وسایل نقلیه توقیفی دارای پرونده قضائی هستند و باید در روند رسیدگی تعیین تکلیف شوند و قطعاً دستورات لازم برای تسریع در وضعیت این وسایل نقلیه صادر و به همکاران قضائی ابلاغ خواهد شد.
رئیس کل دادگستری قزوین ادامه داد: به منظور بررسی وضعیت وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های استان یک کارگروه ویژه در دادسرای مرکز استان و با عضویت دستگاه‌های متولی و مرتبط تشکیل و وضعیت این وسایل نقلیه به قید فوریت بررسی و تعیین تکلیف می‌شود.
رئیس کل دادگستری استان در پایان خاطرنشان کرد: برخی از این وسایل نقلیه بیش از ۱۰ سال در پارکینگ‌ها توقیف شده و رها شدن آنها بدون شک موجب تضییع حقوق اشخاص و در صورت ضبط به نفع دولت مصداق تضییع حقوق بیت المال است و قطعاً در راستای احیا حقوق عامه و پیشگیری از تضییع بیت المال وضعیت این وسایل نقلیه به صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضائی استان قرار دارد و تعیین تکلیف خواهند شد و ضروری است در این خصوص برخی رویه‌ها گذشته مورد اصلاح و بازبینی قرار گیرد.