خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حداقل ۱۳ نفر در زندانی در اکوادور کشته شدند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 28 تیر 1401 - 08:24
سرویس ملی زندان های اکوادور اعلام کرد که در پی وقوع درگیری در زندانی در شمال این کشور دست کم ۱۳ نفر کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.
اكوادور،زندان،زخمي،كشته،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، مقامات زندان های اکوادور کشته و زخمی شدن ۱۵ تن را در پی وقوع نزاعی در زندانی در شمال این کشور تایید کردند.
سرویس ملی زندان های اکوادور در این باره در توئیتی اعلام کرد که آنها همراه با کمک پلیس ملی اکوادور و نیروهای مسلح این کشور توانستند کنترل این مرکز را دوباره به دست بگیرند، اما حداقل ۱۳ نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
زندان مذکور همانی است که در ماه مه نیز ۴۴ زندانی در حادثه ای مشابه در آن کشته شدند.
در آن زمان، شورشی در این زندان بین دو باند خلافکار که رقیب یکدیگر بودند، رخ داد که آن نزاع نیز ۴۴ کشته و ۱۳ زخمی بر جای گذاشته بود.
همه این ها در حالی است که اخیرا موج اعتراضات ضد دولتی سراسر اکوادور را درنوردیده است به طوری که دولت در مناطق بسیاری از این کشور حالت فوق العاده اعلام کرده است.