خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین گروه حجاج خراسانی وارد مشهد شدند- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 تیر 1401 - 11:54
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی با اشاره به ورود نخستین گروه حجاج به این استان گفت: حجاج خراسانی با 26 پرواز و در قالب 46 کاروان از استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی وارد فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد می‌شوند.
مشهد،مدينه،كاروان،خراسان،حجاج،رضوي

محمود امانی بنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس در حاشیه بازگشت نخستین کاروان از حجاج سرزمین وی به فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد اظهارداشت: پنج هزار و 870 نفر از حجاج استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی تا ششم مرداد ماه به مشهد بازمی‌گردند، 30 کاروان مدینه قبل و 10 کاروان مدینه بعد هستند.
وی افزود:13 کاروان مدینه بعد با هزار و 528 زائر از استان‌های خراسان رضوی و خراسان شمالی از مدینه به مشهد بازخواهند گشت که اولین پرواز برگشت حجاج مدینه بعد امروز وارد فرودگاه مشهد شد و این روند تا 29 تیرماه ادامه دارد و 33 کاروان مدینه قبل با چهار هزار و 342 زائر از استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی از جده راهی مشهد می‌شوند که نخستین پرواز 31 تیرماه وارد کشور می‌شود.
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی تصریح کرد: صبح امروز اولین پرواز حجاج خراسانی با 260مسافر ساعت 10و 45 دقیقه در فرودگاه هاشمی نژاد مشهد فرود آمد و تا 6مرداد ماه پنج هزار و 870 نفر در قالب 46 کاروان توسط 26 هواپیمای ایرباس از سرزمین وحی به مشهد منتقل می‌شوند.
انتهای پیام/282/ن