خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت و صنعت هفت تپه به شرکت توسعه‌ نیشکر واگذار شد

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 27 تیر 1401 - 02:42
با مصوبه نشست روز شنبه سران قوا، مالکیت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
قوا،مالكيت،سران،كرخه،نيشكر،شوش

با مصوبه نشست روز شنبه سران قوا، مالکیت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز،محمد کعب عمیر نماینده مردم شهرستان های شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با پیگیری انجام شده، روز گذشته واگذاری قطعی مالکیت کشت و صنعت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در نشست مشترک سران قوا به میزبانی رئیس جمهور تعیین تکلیف شد.
وی گفت: واگذاری قطعی مالکیت این مجموعه تولیدی، مطالبه جدی مردم شهرستان‌های شوش و کرخه بود که در نهایت با نظر موافق سران قوا، محقق شد.
نماینده مردم شهرستان‌های شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این شرکت در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ با حکم دادگاه شعبه ۲۱ حقوقی خلع ید و مالکیت آن به دولت واگذار شد ولی تاکنون نقل و انتقال سهام به طور قانونی و رسمی انجام نگرفته بود که در نهایت با مصوبه روز گذشته نشست سران قوا، این واگذاری به‌طور کامل انجام شد.
انتهای پیام/س