اجلاس آستانه سهشنبه در تهران برگزار میشود
فارس
|
سیاسی
|
شنبه، 25 تیر 1401 - 22:53
«هفتمین اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه» با حضور روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه سهشنبه در تهران برگزار خواهد شد.<br/>

«هفتمین اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه» با حضور روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه سهشنبه در تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، «هفتمین اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه» با حضور روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه عصر روز سهشنبه (28 تیر) در تهران برگزار خواهد شد.
اولین اجلاس «سران کشورهای ضامن روند آستانه»، به دنبال برگزاری نشستهای مقدماتی که با حضور طرفهای درگیر و نمایندگان ایران، روسیه و ترکیه، به منظور برقراری آتشبس و یافتن راهحل سیاسی برای بحران سوریه در آستانه قزاقستان برگزار شده بود، اول آذر سال 1396 با حضور روسای جمهور این سه کشور در سوچی روسیه تشکیل شد.
انتهای پیام/