خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنجمین کنفرانس بین‌المللی پل برگزار می‌شود

ایسنا | دانش و فناوری، اقتصادی | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 09:08
پنجمین کنفرانس بین‌المللی پل، ۲۶ و ۲۷ شهریور ماه امسال در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
پلها،پل،كنفرانس،فني،برگزار،ابنيه،بهسازي،پنجمين،روشهاي،طراحي

پنجمین کنفرانس بین‌المللی پل، ۲۶ و ۲۷ شهریور ماه امسال در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، دکتر فرزاد حاتمی، دبیر کنفرانس بین‌المللی پل گفت: پس از برگزاری چهار کنفرانس تخصصی موفق بین‌المللی قبلی در خصوص مهندسی پل، پنجمین کنفرانس بین‌المللی پل ۲۶ الی ۲۷ شهریورماه سال جاری با مشارکت ارگان‌های مختلف در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
وی گفت: این کنفرانس با موضوعات، استانداردها و آئین نامه های بارگذاری، طراحی و اثر زلزله بر پلها، روشهای تحلیل و طراحی انواع پلها، ارزیابی آسیب پذیری پل ها در شرایط وقوع زلزله، تجهیزات آسیب شناسی و بازرسی فنی، معیارهای مجاز بهره برداری باتوجه به استانداردهای معتبر، روشهای ارزیابی ایمنی، سطوح عملکرد و قابلیت اطمینان پلها انواع روشهای تعمیر، تقویت و نگهداری راه، باند، پل و ابنیة فنی، سیستم های مدیریت پل ها ، پایش سلامت پلها و ابنیه فنی مربوطه، سطوح عملکرد و معیارهای بهسازی راه، بند و پل، مطالعات ژئوتکنیکی پلها مطالعات هیدرولیکی و هیدرولوژی پلها برگزار می شود.
دکتر حاتمی افزود: همچنین سه کارگاه تخصصی در زمینه‌های، استانداردها و آئین نامه های ملی و بین المللی در زمینه طراحی و بهسازی پلها، پایش سلامت و ابنیه فنی، روش های تعمیر، تقویت و بهسازی لرزه ای پلها و ابنیه فنی ملاحظات طرح و اجرای هیدرولیک و هیدرولوژی پلها برگزار می شود.
وی یادآور شد: در این کنفرانس علاوه بر غالب متخصصان داخلی، جمعی از اساتید و متخصصان با سابقه از کشورهای مختلف ارائه مقاله می نمایند.
دبیر پنجمین کنفرانس بین المللی پل گفت : متقاضیان جهت اخذ اطلاعات بیشتر می توانند به وبسایت کنفرانس به نشانی http://ibc.aut.ac.ir مراجعه و یا با شماره ۶۴۵۴۵۵۳۷ تماس بگیرند.
انتهای پیام