خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیج فارس متلاطم می‌شود/ گرد و غبار در استان بوشهر

مهر | استان‌ها | جمعه، 24 تیر 1401 - 16:12
بوشهر- کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به وقوع گرد و غبار در برخی نقاط استان گفت: به سبب افزایش سرعت باد بر روی شمال خلیج فارس، دریا در این مناطق متلاطم خواهد شد.
شمال،وزش،ساعاتي،باد،شمالي،مناطق

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد امروز تا روز یکشنبه طی ساعاتی از صبح تا عصر شاهد وقوع وزش بادهای نسبتاً شدید شمال شرقی و ایجاد گردوخاک در برخی از مناطق نیمه شمالی استان باشیم.
وی اضافه کرد: همچنین امروز و فردا در برخی ساعات به سبب افزایش سرعت باد بر روی شمال خلیج فارس، دریا در این مناطق تا حدودی متلاطم خواهد شد.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: برای ساعات آینده آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و مه رقیق، در برخی از نقاط وزش باد گاهی گردوخاک، در نیمه جنوبی طی ساعاتی افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.
وی ادامه داد: جهت وزش باد غالباً جنوب غربی تا شمال غربی گاهی شمال شرقی با سرعت ۸ تا ۳۲ گاهی ۳۸ و در برخی مناطق شمالی گاهی بیش از ۴۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
مساعدی افزود: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر، در سواحل شمالی و مرکزی طی ساعاتی ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود.