خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الجزیره: پمپئو در سفر به بروکسل به اهدافش درباره ایران نرسید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 24 اردیبهشت 1398 - 08:40
شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گزارش داد مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در سفر غیرمنتظره به بروکسل و دیدار با همتایان اروپایی‌اش به اهداف خود درباره ایران نرسید.
اروپا،اتحاديه،خارجه،آمريكا،ايران،توافق،وزير،مايك،بروكسل،گزار ...

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گزارش داد مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به بروکسل به اهدافش درباره ایران نرسید.
روز گذشته مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به طور غیرمنتظره‌ وارد بروکسل شد.
او خود را به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره ایران رساند.
فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: مایک پمپئو این موضوع را برای وزرای خارجه اتحادیه اروپا روشن کرد که ما در برهه زمانی حساسی به سر می‌بریم.
باید موضع گیری لازم را در این رابطه داشته باشیم.
باید موضع مسئوولیت پذیرانه‌ای در این رابطه اتخاذ کنیم.
ما به حداکثر شکیبایی و پرهیز از هرگونه تنش اعتقاد داریم.
الجزیره گزارش داد پمپئو تلاش کرد تا سران اروپا را به قطع حمایت از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ ترغیب کند.
اما او ناامید شد، زیرا فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که اعضای این اتحادیه به توافق اتمی پایبند هستند.
بنابر این گزارش، او اعلام کرد این توافق بهترین توافق برای تضمین امنیت منطقه است.
هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان نیز گفت این توافق از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی جلوگیری کرده است.
موگرینی همچنین خواهان کاهش تنش‌ها میان ایران و آمریکا شد.
او از ایران خواست که همچنان به توافق پایبند بماند.
این در حالی است که تهران هفته گذشته اعلام کرد که دیگر به برخی از تعهداتش در توافق هسته‌ای مادامی که اروپا از ایران در برابر تحریم‌های آمریکا حمایت نکند، عمل نخواهد کرد.
آمریکا یک سال پیش از برجام خارج شد.
سفر پمپئو به بروکسل غیرمنتظره بود.
او امیدوار بود که نگرانی‌های آمریکا را درباره افزایش تهدیدات ایران ضد منافع و نظامیانش در منطقه به اطلاع مقامات اروپایی برساند اما به نظر می‌رسید سران تروئیکای اروپایی چندان تمایلی به شنیدن حرف‌های او نداشتند.
روز گذشته لارنس نورمن، خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال نیز در توییتی نوشت وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا با مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در بروکسل عکس یادگاری نگرفتند.
در همین حال روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا که با سفر ناگهانی وزیر خارجه آمریکا مختل شد، نوشت موگرینی با توجه به برنامه کاری فشرده‌اش، پمپئو را با بی میلی به حضور پذیرفت.
این روزنامه آمریکایی افزود بسیاری از سران اتحادیه اروپا از اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران خشمگین هستند و فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بی میلی از پمپئو استقبال کرد.
انتهای پیام/