خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم وزش باد شدید در خراسان جنوبی/ هوا گرم می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 تیر 1401 - 10:42
بیرجند- مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی از تداوم وزش باد شدید تا خیلی شدید تا اوایل هفته آینده در استان خبر داد و گفت: همچنین از فردا به تدریج افزایش دمای هوا را خواهیم داشت.
استان،درجه،هوا،سلسيوس،خندان

علیرضا خندان رو در گفت و گو با مهر با اشاره به شرایط جوی هوای استان در بیان کرد: با توجه به الگوی نقشه‌های پیش‌یابی و خروجی مدل‌های هواشناسی، تا اوایل هفته آینده در استان وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه طی این مدت شاهد خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش میزان دید افقی خواهیم بود، گفت: همچنین احتمال وقوع طوفان گرد و خاک در مرز شرقی و برخی نقاط جنوبی استان وجود دارد.
خندان رو با اشاره به شرایط دمایی استان هم بیان کرد: از فردا، جمعه تا اواسط هفته آینده به تدریج افزایش دمای هوا خواهیم داشت و هوا گرم می‌شود.
مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سربیشه با ۱۸ درجه سلسیوس سردترین و طبس و دهسلم با ۴۱ درجه سلسیوس گرم‌ترین نقاط استان بودند.
وی ادامه داد: همچنین طی این مدت حداقل دمای هوا در مرکز استان ۲۱ درجه و حداکثر ۳۳ درجه سلسیوس بوده است.