خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز طرح دارویار از امروز/ ٣۶۶ قلم داروی فاقد بیمه تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 23 تیر 1401 - 00:41
وزیر بهداشت گفت:حدود ۵ هزار میلیارد تومان برای تامین هزینه بیماران خاص و صعب العلاج مجلس در اختیار وزارت بهداشت قرار داد.
بيمه،بيماران،پوشش،طرح

عین اللهی خبر داد؛
بهرام عین اللهی گفت: ارتقا بیمه‌ها و کار آیی بیمه‌ها در دستور کار است و این طرح با بیمه همگانی آغاز شد و حدود۶ میلیون نفر بیمه شدند.
حدود ۵ هزار میلیارد تومان برای تامین هزینه بیماران خاص و صعب العلاج مجلس در اختیار وزارت بهداشت قرار داد.
به گفته وی طرح دارویار از امروز آغاز می‌شود و تعداد دارو‌های تحت پوشش افزایش پیدا می‌کند و ١٠٠ قلم دارو پرمصرف مانند سرماخوردگی و دیفن هیدرامین که تحت پوشش بیمه نبودند، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
او افزود: ٣۶۶ قلم داروی پر مصرف برای بیماران مزمن مانند بیماران قلبی عروقی و دیابتی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
در این طرح، هیچ گونه تغییری در پرداخت از جیب بیماران رخ نخواهد داد.