خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتاق فکر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در شهرستان گناوه تشکیل شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 تیر 1401 - 22:12
گناوه- فرماندار گناوه گفت: به منظور ترویج فرهنگ و عمل به رعایت عفاف و حجاب در شهرستان، اتاق فکر متشکل از آحاد اقشار جامعه توسط مسئول کمیسیون تشکیل شود و راهکار در این زمینه ارائه دهند.
عفاف،حجاب،بانوان،رعايت،فرهنگي،گناوه،شهرستان،جامعه،دشمن،جمله، ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی صفری عصر چهارشنبه در جلسه کمیسیون امور بانوان با دستور عفاف و حجاب اظهار داشت: عفاف و حجاب تنها مختص به بانوان نیست بلکه به مردان و همه جامعه تعلق دارد و باید در رعایت به آن بر اساس موازین اسلامی پای بند و اهتمام جدی صورت گیرد.
فرماندار گناوه افزود: کارکنان ادارات بویژه بانوان کارمند بر اساس اصول و ضوابط و رعایت عفاف و حجاب، اخلاق، منش، گفتار و کردار برگرفته از آموزه‌های دینی، الگویی برای مراجعه کنندگان و جامعه شوند.
وی تصریح کرد: به منظور ترویج فرهنگ و عمل به رعایت عفاف و حجاب در شهرستان، یک اتاق فکر متشکل از آحاد اقشار باسواد جامعه اعم از دانشگاهی و بازاری و سایر اقشار توسط مسئول کمیسیون در شهرستان تشکیل شود و راهکار در این زمینه ارائه دهند.
صفری گفت: با توجه به اینکه دشمن از طریق تهاجم فرهنگی، برنامه ریزی همه جانبه‌ای را برای از بین بردن اعتقادها و باورهای دینی و ترویج بدحجابی در جامعه اسلامی ایران از جمله در بین بانوان و جوانان از طریق رسانه‌های بیگانه و فضاهای مجازی کرده است باید در قبال چنین دسیسه‌ای، مقابله به مثل کنیم.
فرماندار گناوه بیان کرد: تولید محتوا بر مبنای آموزه‌های دینی و اخلاقی برگرفته از قرآن و نهج البلاغه، الگوگیری از دو بانوی بزرگوار اسلام حضرت زینب (س) و فاطمه زهرا (س)، تبیین زندگی وصیت نامه و پیام شهدا در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند در برابر تهاجم فرهنگی دشمن مثمر ثمر واقع شود.
وی افزود: دین مبین اسلام از زیباترین مذاهب در بین مذاهب و ادیان در جهان و قرآن مهم‌ترین و قوی‌ترین کتاب است که دستور زندگی، راه و روش انسان‌ها را که به سعادت می‌انجامد، به طور ساده و شیوا تبیین وبیان فرموده است.
وی نقش بانوان را در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و دوران دفاع مقدس بسیار اثرگذار دانست و گفت: بانوان از جمله مادران و همسران در دوران دفاع مقدس با الگوگیری از حضرت زینب (س) و فاطمه زهرا (س) و ایمانی قوی، فرزندان و همسران خود را به جبهه‌ها فرستادند تا اکنون ما در امنیت و آرامش باشیم.
صفری ادامه داد: اگر خانواده‌های شهید سلیمانی‌ها و بابایی از همسران خود حمایت و پشتیبانی نمی‌کردند نمی‌توانستند در میدان‌های جنگ و با داعشی های تکفیری حضور یابند و باید آنها را به عنوان بارزترین الگوی خود قرار دهیم.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری گناوه گفت: با توجه به هفته عفاف و حجاب این نشست برگزار شده است تا تصمیمات خوبی در مجموعه اداری با همکاری نمایندگان بانوان اداری شرکت کننده اتخاذ کنیم.
محمد اسدی افزود: دشمن تبلیغات گسترده‌ای را برای تشویق جوانان از جمله دختران و زنان به سمت بی حجابی و استحاله فرهنگی در دستور کار خود به شدت قرار داده است که لازم است یک برنامه ریزی مناسبی در برابر این ترفند شوم و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، به کار ببریم.
مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری گناوه گفت: یکی از دستورات مهم در دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی رعایت عفاف و حجاب است که رعایت آن موجب سعادت و تعالی انسان و جلوگیری از تزلزل بنیان خانواده‌ها می‌شود.
لیلا دولتخواه افزود: یک سری آسیب‌ها در جامعه وجود دارد که یکی از مهم‌ترین دلایل آن هجوم فرهنگی غرب از طریق رواج بدحجابی و بی حجابی در بین دختران نوجوان و جوان است.
وی اظهار داشت: جهت مقابله با هجوم فرهنگی دشمن باید هر چه بیشتر بانوان در زمینه رعایت حفظ عفاف و حجاب بکوشند و در کنار هم باشند.
فرمانده بسیج خواهران گناوه گفت: در هفته عفاف و حجاب، برنامه‌های مختلفی توسط بسیج خواهران شهرستان تدارک دیده شده که گردهمایی مدافعان حریم عفاف و حجاب و فروشگاه محصولات فرهنگی در مصلای جمعه، کلاس‌های آموزشی عفاف و حجاب، ساخت مجسمه‌های شنی در ساحل و رزمایش سراسری امر به معروف و نهی از منکر در ساحل و بازار این شهرستان از مهم‌ترین آنها است.
طاهره حسینی خاطرنشان کرد: بانوان این شهرستان مکان تفریحی از جمله پارک مجزا و پلاژ ساحلی ندارند که امیدواریم خواسته بحق این قشر هرچه زودتر محقق شود.