سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احزاب سیاسی خوزستان بازوی فکری و مشورتی دولت در استان هستند- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 تیر 1401 - 17:13
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در نشست صمیمی با مسئولان احزاب سیاسی و انقلابی گفت: نشاط و پویایی سیاسی جامعه در گروه فعالیت احزاب سیاسی است و برای جامعه سیاسی سالم و پرتحرک از احزاب سیاسی حمایت می کنیم.
سياسي،احزاب،اجتماعي،خوزستان،معاونت،انقلاب،اسلامي،انقلابي،سيف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز ؛ عبدالرضا سیفی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در نشست صمیمی با مسئولان احزاب سیاسی و انقلابی با تشکر از احزاب در ایجاد پویایی و نشاط سیاسی در خوزستان گفت: یکی از برجستگی ها و امتیازهای انقلاب اسلامی، رشد و بالندگی سیاسی در جامعه است.
وی افزود: در دوران سیاه و تاریک پهلوی، تلاش و سیاست رژیم ایجاد خفقان و تک صدایی بود که بتواند با تک حزبی و حذف صداهای مختلف با دیکتاتوری تمام عیار بر مردم سلطه کند.
سیاستی که با هدایت امام خمینی ره و بیداری ملت شکست خورد و انقلاب به ثمر نشست.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان تاکید کرد: از برکات انقلاب اسلامی همین چندصدایی و وجود احزاب و جریان‌های سیاسی با گرایش ها و سلایق مختلف است که این آزادی و وجود احزاب در قانون اساسی نیز تاکید و تایید شده است.
سیفی بیان داشت: سیاست نظام و دولت حمایت از این نشاط سیاسی و مطالبه‌گری است و باور داریم رشد و پیشرفت کشور در گرو همدلی و همزبانی و چندصدایی است.
جوانان مطالبه‌گر امروز یک سرمایه اجتماعی برای کشور هستند که هر کجا کاستی و نقصی می‌بینند بیان می کنند و ایده و راه حل ارائه می‌کنند.
این شکل مطالبه‌گری محصول هدایت رهبری معظم انقلاب است.
وی بیان داشت: جریان‌های سیاسی و احزاب و تشکل‌ها و رسانه‌ها، بازوی اصلی معاونت سیاسی و اجتماعی هستند و به عنوان حلقه‌های واسط بیان مسایل و دغدغه‌های مردم را طرح کنند و این آمادگی در معاونت سیاسی وجود دارد که با آغوشی باز از طرح و ایده‌های سیاسی و اجتماعی استقبال و حمایت کند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به تقویت رویکرد اجتماعی وسیاسی گفت: باور داریم جریان حزب اللهی هرگاه در مسائل اجتماعی و فرهنگی ورود کرد، موفق بوده و سرمایه اجتماعی تولید کرده است.
در جریان سیل، کرونا و زلزله تنها یک جریان بی‌ادعا و مخلصانه حضور داشت، آنهم جریان انقلابی و جهادی بود.
بسیاری از این جریان های مدعی و سلبریتی در سختی ها جا خالی می‌کنند.
وی با اشاره به حضور جریان‌های جهادی خوزستان در زلزله هرمزگان بیان داشت: یکی از افتخارات اجتماعی و سیاسی خوزستان همین دوستان جهادی و انقلابی است که در سراسر کشور شاخص و ممتاز هستند.
سیفی به مساله انتخابات 1400 اشاره و گفت: جریان‌های انقلابی در انتخابات 1400 واقعاً پای کار آمدند و زمینه مشارکت در انتخابات را فراهم کردند.
از همه جریانات باید تشکر کرد بویژه در خوزستان جریان‌ها و احزاب سیاسی در حمایت از آیت‌الله رئیسی با دست خالی صحنه‌های زیبایی از مردم سالاری دینی را عینیت بخشیدند.
وی بیان داشت: معاونت سیاسی نیاز به مشاوره و همفکری جریان های سیاسی داریم و احزاب بازوی مشورتی ما هستند و ما را در تصمیمات و جریان سازی سیاسی کمک کنند و در معاونت سیاسی شبانه روز برای احزاب سیاسی باز است.
کاستی ها و اشکالات سیاسی استان را به ما برسانید و راهکارتان را ارائه دهید.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: هر یک از احزاب و جریان‌های سیاسی که معتقد به نظام و ولایت فقیه است، مورد حمایت این معاونت است.
وی با اشاره به درخواست احزاب سیاسی برای راه‌اندازی دبیرخانه احزاب در استان گفت: برای پویایی احزاب سیاسی مطابق قانون آماده کمک هستیم.
سیفی به تلاش‌های دشمن برای ایجاد انسداد سیاسی و اختلاف در بین جریان‌های انقلابی اظهار داشت: سیاست معاونت سیاسی ایجاد همدلی و تقویت اشتراکات است و باید در کنار احترام به سلایق و جهت گیری های مربوط به هر حزب، نقاط مشترک تقویت و پررنگ شود.
وی افزود: این جلسات مستمر و هدفمند و با حضور سایر احزاب سیاسی در بازه مشخص ماهانه قرار است ادامه یابد.
گفتنی است در این نشست مسئولان و اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی؛ شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین، جامعه اسلامی فرهنگیان، جمعیت ایثارگران و جانبازان، جبهه ایستادگی و جبهه پیشرفت و عدالت خوزستان حضور داشتند.
انتهای پیام/341/ی