خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیر صعودی کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد/ 16 درصد تست‌های 24 ساعت قبل مثبت شد- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 تیر 1401 - 13:54
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آغاز پیک هفتم کرونا پر استان، گفت: آمار افراد مبتلا به این ویروس سیر صعودی دارد.
استان،كرونا،كهگيلويه،واكسيناسيون،19،نفر،دوز،غلام

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازیاسوج، محمد غلام نژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن هشدار در خصوص شروع پیک هفتم کرونا، اظهار داشت: مردم هر چه سریع تر برای تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: هم اکنون 40 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری بوده که از این تعداد 2 نفر مبتلای قطعی هستند.
غلام‌نژاد با اشاره به آزمایش‌های انجام شده در 24 ساعت گذشته، تصریح کرد: از 102 نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر و رپید تست بوده، حدود 16 درصد موارد مثبت بودند.
وی اضافه کرد: در یک هفته اخیر روند ابتلا به کووید 19 در استان سیر صعودی داشته که نشان دهنده آغاز پیک هفتم است.
غلام‌نژاد خاطر نشان کرد: از مجموع مبتلایان به کووید 19در کهگیلویه و بویراحمد 96هزار 707 نفر تاکنون بهبود یافته گزارش شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: در 24 ساعت گذشته در کهگیلویه وبویراحمد فوت ناشی از کرونا نداشتیم و همچنان آمار قربانیان کرونا در استان یک هزار و 132 نفر است.
غلام نژاد ضمن تاکید بر تسریع در تزریق واکسن، اظهار داشت: در همه مراکز، خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت استان واکسیناسیون کووید 19 انجام می شود لذا از مردم شریف استان تقاضا داریم جهت تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که شش ماه از تزریق دوز سوم آنها گذشته باشد می توانند برای دریافت دوز چهارم نیز به پایگاه ها و مراکز بهداشت مراجعه کنند.
انتهای پیام/542/ی