خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جو بایدن سفر خود به خاورمیانه را آغاز کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 تیر 1401 - 08:24
منابع خبری از سفر رئیس‌جمهور آمریکا به سرزمین‌های اشغالی و آغاز رایزنی‌های او در منطقه خبر دادند.
بايدن،عربستان،سفر،روابط،سعودي،خاورميانه،اسرائيل،صهيونيستي،آم ...

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، سه‌شنبه شب به وقت محلی از واشنگتن راهی خاورمیانه شد.
تایمز اسرائیل با بیان آنکه انتظار می‌رود بایدن روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی را بهبود ببخشد، نوشت: «بایدن چهارشنبه عصر به وقت محلی به فرودگاه بن‌گوریون می‌رسد و از آنجا سفر ۴ روزه او به اسرائیل، کرانه باختری و عربستان سعودی آغاز می‌شود.»
این نشریه در ادامه مدعی شد: «هدف این سفر را نیز می‌توان تحکیم بیشتر روابط دوجانبه با اسرائیل، ارائه تضمین به فلسطینی‌ها برای تعهد به راه‌حل تشکیل دو دولت، تشویق کشور‌های خلیج فارس برای افزایش تولید نفت و هماهنگی با شرکای منطقه‌ای در مورد ایران دانست.»
پیش از سفر بایدن به خاورمیانه، یک مقام صهیونیستی بدون ارائه جزئیات به خبرنگاران گفته بود: «به زودی بیانیه‌ای درباره تحقق فوری عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی منتشر خواهد شد.»
درمقابل مقام‌های نزدیک به بایدن می‌گویند هدف سفر کنونی قطعا روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان خواهد بود، اما این روندی بسیار طولانی دارد و باید طی شود.
هفته گذشته رسانه‌های خبری گزارش دادند جو بایدن در این ماه توجه خود را به سفری حساس به خاورمیانه معطوف می‌کند که توانایی او را برای از سرگیری روابط با ولیعهد عربستان سعودی آزمایش خواهد کرد.
شب گذشته نیز «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در بیانیه‌ای اعلام کرد «آنتونی بلینکن» وزیرخارجه این کشور در سفر رئیس‌جمهور آمریکا به خاورمیانه همراه او خواهد بود و مسائلی نظیر آنچه تهدیدات ایران ادعا می شود نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
پرایس همچنین اعلام کرد: «آن‌ها پس از دیدار‌های خود در اراضی اشغالی به مصر، عراق، اردن و جده خواهند رفت تا در آنجا هم درباره اقدامات در خصوص ثبات در منطقه رایزنی کنند.»