خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلفات غیرنظامیان جنگ اوکراین از ۵۰۰۰ نفر گذشت

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 21 تیر 1401 - 20:59
دفتر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد از زمان آغاز درگیری‌های اوکراین، بیش از ۵۰۰۰ غیرنظامی در این کشور کشته شده‌اند.
اوكراين،روسيه،اعلام،بشر،نظامي،حقوق،غيرنظامي

به گزارش مشرق، دفتر حقوق بشر سازمان ملل (OHCHR) سه‌شنبه (۱۲ ژوئیه) اعلام کرد که از زمان آغاز درگیری‌های اوکراین، بیش از ۵۰۰۰ غیرنظامی در این کشور کشته شده‌اند و افزود که تلفات واقعی احتمالاً بسیار بیشتر است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد که ده‌ها ناظر حقوق بشر در اوکراین دارد، در به روز رسانی هفتگی خود اعلام کرد که ۵۰۲۴ نفر کشته و ۶۵۲۰ نفر زخمی شده‌اند.
روسیه پنجم اسفند (۲۴ فوریه) دستور عملیات نظامی در اوکراین را صادر کرد.
این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت.
روسیه اعلام کرده اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است.
نبرد روسیه با اوکراین در حالی شروع شد که مسکو پیش از آن بارها نسبت به توسعه ناتو در مرزهای غربی خود هشدار داده بود.
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن» و «نازی‌زدایی» اوکراین اعلام کرده است.
ارتش روسیه می‌گوید تنها اهداف نظامی را هدف حمله قرار می‌دهد و قصدش اشغالی سرزمین‌های اوکراینی نیست.