شناسایی ۲ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در کرمانشاه
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 21 تیر 1401 - 15:29
کرمانشاه- رئیس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شناسایی ۲ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شبانه روز گذشته هیچ مورد مثبت بستری مبتلا به کرونا و ۲ مورد بیمار مثبت سرپایی دیگری در استان کرمانشاه شناسایی شدند.
وی افزود: هماکنون ۶ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: خوشبختانه هیچ موردی از فوت با تشخیص قطعی ابتلاء به کرونا در استان ثبت نشده است.
محمدی گفت: مجموع جان باختگان بر اثر ابتلاء به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون، سه هزار و ۱۳۹ نفر است.
وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان کرمانشاه بستری شده و ترخیص یک نفر از بیمارستان پس از بهبودی انجام گرفته است.