خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیست و سومین کنگره رویان برگزار می شود

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 21 تیر 1401 - 13:12
پژوهشگاه رویان اعلام کرد بیست و سومین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و هجدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی شهریور ۱۴۰۱ برگزار می شود.
كنگره،المللي،رويان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، بیست و سومین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و هجدهمین کنگره فناوری سلول های بنیادی، از ۱۶ تا ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۱ توسط پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در سالن همایش های رازی برگزار می‌ شود.
تاکنون بیست و دو دوره از این کنگره علمی- بین المللی که زمینه ساز پژوهش های مشترک علمی است با حضور گسترده دانشمندان از سراسر جهان با موفّقیت انجام شده است.
دو کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و فناوری سلول های بنیادی به زبان انگلیسی و سمینار پرستاری و مامایی به زبان فارسی خواهد بود.