خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتیجه۷۳تست کرونا در قم مثبت اعلام شد/بستری۶۴بیمار مشکوک به کرونا

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 تیر 1401 - 15:30
قم-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ۲۴ ساعت گذشته یک نفر از شهروندان قمی بر اثر کرونا فوت کرد و از تعداد ۱۱۷ تست انجام گرفته نتیجه ۷۳ تست مثبت اعلام شده است.
كرونا،قم،بيمار،تست

مهدی مصری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان قم اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به بسیتم تیرماه ۱۴۰۱، تعداد ۲۱ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند.
وی با بیان اینکه در این مدت ۱۷ بیمار جدید با علائم قطعی بیماری کرونا بستری شدند، عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته کسی از شهروندان قمی بر اثر کرونا فوت نکرد و در مجموع تعداد ۶۴ بیمار مشکوک به کرونا بستری هستند و بیمار بدحالی نداریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه از تعداد ۱۱۷ تست انجام گرفته نتیجه ۷۳ تست مثبت اعلام شده است، افزود: تاکنون تعداد یک میلیون و ۸۸۱ هزار و ۸۰۷ دُز واکسن کرونا در استان قم تزریق شده است.