خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر علوم: برگزاری المپیاد ورزشی شور و نشاط دانشگاه را به دنبال خواهد داشت

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 19 تیر 1401 - 23:13
وزیر علوم و تحقیقات و فن‌آوری گفت: بعد از دو سال تعطیلی دانشگاه شاهد برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور هستیم.
المپياد،دانشجويان،ورزشي،پانزدهمين،نشاط،تعطيلي

وزیر علوم و تحقیقات و فن‌آوری گفت: بعد از دو سال تعطیلی دانشگاه شاهد برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم وتحقیقات و فن آوری پیش از آغاز مراسم رسمی افتتاحیه پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد:
وی گفت: خدارا شکر می‌کنم که بعد از دوسال تعطیلی دانشگاه‌ها شاهد حضور پرشور و نشاط دانشجویان در دانشگاه‌ها و به ویژه در عرصه رقابت ورزشی المپیاد دانشجویی هستیم.‌
کاظمی‌پور معاون وزیر ورزش و جوانان هم در مراسم افتتاحیه پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر در تبریز اعلام کرد: از اینکه بعد از چندین سال کرونا و تعطیلی دانشگاه، خدا را شکر حضور پرشور و نشاط دختران را ورزش را می‌بینیم بسیار خوشحالیم و امیدوارم این شور و نشاط همیشه در جامعه و به ویژه در جامعه دانشگاهی بیشتر باشد.
به گزارش فارس، پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور از 19 تیر در دانشگاه تبریز آغاز و این مسابقات در 10 رشته دختران و 12 رشته پسران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/60017/س