خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاعل کلاهبردار را شناسایی کنید

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 12:12
پلیس آگاهی تهران بزرگ با انتشار عکس جاعل کلاهبردار از مردم درخواست کرد تا وی را شناسایی کنند.
چك،مبلغ،ريالي،برداشت،تحويل،تصوير

به گزارش خبرنگار مهر، در ۲۴ مهرماه سال جاری فردی که خود را پرویز عبیدیان معرفی کرده بود با مراجعه به یکی از شرکت های خصوصی مدعی می شود مبلغ سه میلیون ریال توسط وی اشتباهی به حساب شرکت مورد نظر واریز شده است.
متعاقب اظهارات این فرد یک فقره چک سه میلیون ریالی در وجه وی صادر و تحویل می گردد که این فرد پس از تحویل چک با تغییر ارکان اصلی چک، مبلغ سه میلیون ریالی آن را به ۷۷۰ میلیون ریال تغییر داده و با تغییر نام برداشت کننده مبلغ چک را برداشت می کند.
در ادامه رسیدگی به این پرونده و برابر هماهنگی با بازپرس شعبه چهارم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران تصویر بدست آمده از این جاعل و کلاهبردار جهت شناسایی منتشر می گردد.
لذا از شهروندان محترم که موفق به شناسایی صاحب تصویر شدند درخواست می شود تا هرگونه اطلاعات در خصوص هویت و مخفیگاه این شخص را از طریق شماره تماس ۵۵۶۱۲۴۴۱ در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در میان بگذارند.