جوانی جمعیت نیازمند تغییر نگرشها است
بندرعباس - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: مشکلات حوزه فرزند آوری تنها مباحث مالی نیست بلکه بهبود وضعیت این بخش نیازمند آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و تغییر نگرشها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان کامرانی در جلسه کارگاه جمعیت این استان اظهار داشت: با توجه به اینکه فلسفه تشکیل قرارگاه جمعیت در کشور و استانها اتخاذ تدابیر عملیاتی در حوزه جمعیت است مدیران باید با اهتمام ویژه در جلسات این قرارگاه شرکت کنند.
وی افزود: تشکیل منظم جلسات قرارگاه جمعیت مورد تاکید ویژه استاندار است و یکی از ملاکهای ارزیابی عملکرد مدیران مشارکت آنها در جلسات تخصصی و تصمیمات استانی است تا خروجی تصمیمات این جلسات در جامعه ملموس باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: استان هرمزگان در زمینه جمعیت نیازمند تدوین برنامه مدون میان مدت و بلندمدت است تا اهداف در این حوزه محقق شود.
کامرانی گفت: دستگاههای اجرایی برنامههای تشویقی که در حوزه جوانی جمعیت پیش بینی شده را با حساسیت ویژه پیگیری و دنبال کنند.
قانون جوانی جمعیت راهبرد دستگاههای اجرایی در پیگیری تحقق اهداف جوانی جمعیت باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان ادامه داد: انجام کارهای پژوهشی و مطالعاتی در حوزه جمعیت برای ریشهیابی مشکلات در این بخش ضروری است.
کامرانی اضافه کرد: انجام کارهای پژوهشی نیازمند آمار، اطلاعات و دادههای دقیق است و ضروری است دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در این بخش مهم ورود کنند.
با توجه به اهمیتی که جمعیت در توسعه و پیشرفت کشور دارد سیاستگذاری و برنامهریزی در این بخش از اهمیت کلیدی و راهبردی برخوردار است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: مشکلات حوزه فرزند آوری تنها مباحث مالی نیست بلکه بهبود وضعیت این بخش نیازمند آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و تغییر نگرشها است.
کامرانی بیان کرد: برای خانوادههایی که دارای فرزندان بیشتری هستند برنامههای حمایتی ویژه از سوی دستگاههای اجرایی ذیربط اتخاذ شود. رفع مشکلات مربوط به ناباروری به ویژه تامین هزینههای مورد نیاز زوجهای نابارور موضوع مهم دیگری است که نیازمند توجه است.