خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دورخیز شرکت‌های آمریکایی برای ازسرگیری واردات نفت ونزوئلا

فارس | اقتصادی | شنبه، 18 تیر 1401 - 12:12
مدیرعامل شرکت سیتگو آمریکا اعلام کرد که به دنبال آن است تا در صورت صدور مجوز از سوی دولت واردات نفت ونزوئلا را از سر گیرد.
ونزوئلا،نفت،آمريكا،واردات،شركت،مديرعامل

مدیرعامل شرکت سیتگو آمریکا اعلام کرد که به دنبال آن است تا در صورت صدور مجوز از سوی دولت واردات نفت ونزوئلا را از سر گیرد.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، مدیرعامل شرکت سیتگو آمریکا که در حوزه پالایش فرآورده‌های نفتی فعالیت می‌کند اعلام کرد که این شرکت تمایل دارد تا واردات نفت از ونزوئلا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از سر بگیرد.
در سال 2019 بود که در قالب تحریم‌های واشنگتن واردات نفت ونزوئلا به آمریکا متوقف شد.
گفته می‌شود از ماه مارس مقامات بلندپایه آمریکا و ونزوئلا در حال مذاکره هستند و ممکن است این روند به کاهش تحریم‌ها علیه کاراکاس منجر شود.
اوپک و دولت فرانسه به عنوان نماینده اروپا از واشنگتن خواسته‌اند تا محدودیت‌ها علیه نفت ایران و ونزوئلا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لغو کند.
کارلوس جوردا، مدیرعامل سیتگو، گفته‌ برای رقابت‌پذیری در شرایط کنونی بازار ما باید ارزان‌ترین و مناسبت‌ترین نفت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بخریم.
وی طی سخنانی در کنفرانس آنلاین درباره دارایی‌های انرژی خارجی ونزوئلا گفت: ما نباید نسبت به دیگر پالایشگاه‌ها در موضع ضرر قرار بگیریم.
ماه می بود که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، به دو شرکت اروپایی انیِ ایتالیا و ابسول اسپانیا اجازه داد تا واردات نفت ونزوئلا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از سر بگیرند.
شرکت شورون آمریکا هم درخواست دریافت مجوز برای واردات نفت از ونزوئلا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به کاخ سفید ارائه داده است.
انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌