خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«انگیختگی در زبان» منتشر شد

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 15:49
کتاب "انگیختگی در زبان" نوشته لیلا عرفانیان قونسولی و شهلا شریفی منتشر شد.
انگيختگي،كتاب،بررسي،قرار،زبانشناسي

کتاب "انگیختگی در زبان" نوشته لیلا عرفانیان قونسولی و شهلا شریفی منتشر شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به عنوان ناشر کتاب، در این کتاب به بررسی جامع اما مختصر تمام جنبه‌های انگیختگی پرداخته شده است.
انگیختگی به معنای رابطه صورت با معناست و از مسائلی است که از سالیان دور و از زمان افلاطون و ارسطو مورد توجه بسیاری از فلاسفه بوده است.
در زمان حال نیز توجه بسیاری از زبانشناسان را به خود جلب کرده و در حوزه‌های مختلفی از زبانشناسی، از ساخت‌واژه تا زبانشناسی شناختی مورد بررسی قرار گرفته است.
در این کتاب به انگیختگی از نقطه نظر تاریخی پرداخته شده است و تاریخچه بررسی‌های انگیختگی، از زمان‌های دور تا به امروز پیگیری شده است.
سپس به انگیختگی آوایی به طور کامل پرداخته شده و انگیختگی ساخت‌واژی، زایایی و بازدارندگی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
در انتها، انگیختگی معنایی و سایر انواع انگیختگی همچون انگیختگی در خط، جمله و نظام اشاره مورد بررسی قرار گرفته است.
انتهای پیام