خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترویج اباهه‌گری و بی‌حجابی در جامعه مهمترین برنامه دشمنان است

مهر | استان‌ها | جمعه، 17 تیر 1401 - 15:47
البرز - امام جمعه کرج گفت: دشمنان برای بر هم زدن خانواده‌ها در ایران برنامه دارند و مهمترین اقدام آنها ترویج اباهه‌گری و بی‌حجابی در جامعه است.
اسلام،حجاب،ترويج،جمعه،حضور،جامعه،عفاف

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی‌همدانی ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه شهر کرج که در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: دشمنان برای بر هم زدن خانواده‌ها در ایران برنامه دارند و مهمترین اقدام آنها ترویج اباهه‌گری و بی‌حجابی در جامعه است.
وی بیان کرد: اسلام به عفاف و حجاب به عنوانی یکی از مهمترین مسائل تأکید دارد، چراکه آن را عامل تقویت و تحکیم بنیان خانواده می‌داند.
امام جمعه کرج تصریح کرد: امروز ترویج ارزش‌های اسلام و عفاف و حجاب باید به عنوان یک جهاد ارزشمند مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: اسلام با حضور و نقش‌آفرینی زنان در جامعه مشکلی ندارد اما این حضور نباید به نحوی باشد که برخی افراد بیمار از آن سوءاستفاده کنند.
آیت‌الله حسینی‌همدانی با بیان اینکه نگاه غرب برخلاف اسلام به زن نگاه به عنوان یک کالای تجاری است، گفت: اسلام با حجاب می‌خواهد زنان حضور کریمانه در جامعه داشته باشند.
وی اظهار کرد: حالا که دشمنان در جبهه جنگ سخت از ایران اسلامی شکست خورده است، سعی دارد تا در جبهه نرم با ترویج بی‌حجابی امنیت اجتماعی را خدشه‌دار کند.
نماینده ولی فقیه در البرز بیان کرد: دستگاه‌های ذی‌ربط باید با فروشگاه‌هایی که در آنها لباس‌های نامتعارف عرضه می‌شود برخورد کنند.