خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳هنرمند صنایع دستی البرز موفق به دریافت مهر اصالت بین المللی شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 16 تیر 1401 - 15:12
البرز - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گفت: سه نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان البرز به عنوان برگزیدگان مهر اصالت بین المللی در کشور ازبکستان انتخاب شدند.
البرز،مهر،اصالت،دريافت،موفق

به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون محمدی ظهر پنج شنبه اظهار کرد: در شورای جهانی صنایع دستی که اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه امسال در شهر بخارای ازبکستان برگزار شد، آثار منتخب دریافت مهر اصالت بین المللی از سراسر جهان مورد داوری قرار گرفت.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به اینکه در کل ۴۸ اثر از ایران برگزیده شده که سه اثر مربوط به البرز است، گفت: سه نفر از اساتید استان البرز به نام نسرین شایگان در رشته چاپ قلمدان، سحر عبدالعلی پور زمانی و اکبر غدیری در رشته زیور آلات سنتی موفق به دریافت مهر اصالت بین‌المللی شدند.
او افزود: هنرمندان استان البرز سال گذشته نیز موفق به دریافت ۱۴ مهر اصالت ملی شده اند.