سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جبران افت تحصیلی دانش آموزان در کشور کلید خورد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 16 تیر 1401 - 10:25
گرگان- معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان گفت:به منظور جبران آسیب های آموزشی دانش آموزان در ایام کرونا، طرح تعمیق و ثبیت یادگیری، جبران افت تحصیلی در کشور کلید خورد.
آموزش،متوسطه،شاهد،آموزشي،كرونا،افت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، محمد مهدی کاظمی اظهار کرد: به منظور جبران آسیب های آموزشی دانش آموزان در ایام کرونا، طرح تعمیق و ثبیت یادگیری، جبران افت تحصیلی در کشور کلید خورد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان افزود: امیدواریم در آینده شاهد رشد کیفیت آموزشی در بخش های مختلف نظام تعلیم و تربیت باشیم.
در ادامه معاون آموزش متوسطه استان گلستان گفت: با توجه به غیرحضوری بودن مدارس در زمان کرونا شاهد افت حضور دانش آموزان در جشنواره ها، مسابقات و رتبه های برتر کنکور بوده ایم.
محمدتقی قلی نژاد گفت: با برنامه ریزی های انجام شده در معاونت آموزش متوسطه به زودی شاهد ارتقا و رشد کیفیت آموزشی مدارس در سطح استان خواهیم بود.