خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آژیر خطر شیوع کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد/ 14 درصد موارد تست‌ها مثبت شد- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 15 تیر 1401 - 15:13
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد نسبت به شروع افزایشی کرونا هشدار داد و گفت: مردم رعایت نکنند، خطر بیخ گوش آنان است.
دوز،تزريق،استان،بويراحمد،درصد،كهگيلويه،واكسن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد غلام‌نژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بررسی‌های چند روز اخیر نشان می‌دهد کرونا شروع افزایشی دارد به گونه‌ای که 14 درصد نمونه‌های کرونای روز گذشته مثبت بوده‌اند.
وی با اشاره به آزمایش‌های انجام شده در 24 ساعت گذشته، عنوان کرد: از 36 نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر و رپید تست بوده، 14 درصد موارد مثبت بودند.
غلام‌نژاد با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته درکهگیلویه و بویراحمد فوت ناشی از کرونا نداشتیم، افزود: شمار قربانیان این بیماری در استان همچنان هزار و 132 نفراست.
وی بیان کرد: هم اکنون 22بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که2 نفر مبتلای قطعی و 1 نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
غلام‌نژاد تصریح کرد: از مجموع مبتلایان به کووید 19در کهگیلویه و بویراحمد 96هزار 703 نفر بهبود یافته گزارش شده است.
مجوز تزریق دوز چهارم واکسن کرونا صادر شد
وی از صدور مجوز تزریق دوز چهارم خبرداد و افزود: افراد 18سال به بالا که شش ماه از تزریق دوز سوم واکسن آنها گذشته است می توانند دوز چهارم را تزریق کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیش رو بودن ماه محرم و اربعین حسینی افزود: از مردم شریف استان تقاضا می کنیم که حتماواکسن خود را تزریق کنند.
تزریق بیش از یک میلیون واکسن در کهگیلویه و بویراحمد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و 511 هزار و 278 دوز واکسن وارد استان شده است، یادآور شد: از این تعداد یک میلیون و 281 هزار و 784 دوز تزریق شده است.
غلام نژاد افزود: تاکنون 91.3 درصد دوز اول، 83.4 درصد دوز دوم و 40.8 درصد دز سوم را دریافت نموده‌اند.
انتهای پیام/544/ی