خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ مالیات فقط برای واردات مواد اولیه نصف شده است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 15 تیر 1401 - 14:24
وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌گوید: به دلیل اینکه تغییر نرخ تعرفه ورودی گمرک از ۴۲۰۰ تومان به ETS تغییر کرده است به دنیال حمایت از واردکنندگان حوزه تولید بودیم.
ماليات،گردش،واسطه،كارخانه

آقای احسان خاندوزی گفت: ثمره این کار (تغییر نرخ ارز تعرفه گمرک) منجر شد تا وارد کنندگان که در حوزه تولید کار می کنند به شدت نیازمند سرمایه در گردش زیادی باشند و باید به ریال اعداد بزرگتری را آماده می کردند تا اقلام را وارد کارخانه می کردند.
او می گوید: با استفاده از اختیار قانونی یعنی ماده 163 قانون مالیات مستقیم نرخ مالیات علی الحساب برای کالای واسطه ای را نصف کنیم که تولید کنندگان ما برای اینکه کالا را وارد کارخانه کنند نیاز به سرمایه در گردش کمتری داشته باشند.
طبق اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی این طرح از فردا مصادف با روز مالیات اجرایی می شود و تنها مشمول واردکنندگان مواد اولیه و کالاهای واسطه ای خواهد بود.