سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم کهگیلویه و بویراحمد خواستار سهم حق آبه استان هستند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 تیر 1401 - 19:41
یاسوج- نماینده مردم کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس شورای اسلامی گفت: اولین خواسته کردم استان حق آبه آب هایی است که از این مناطق جاری است و خواسته به حق مردم، مردم حق آبه است.
موحد،آب،استان،حضور،شوراي،چرام،جوارح،اعضا،فرزندان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحد عصر سه شنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: در این راستا اگر حرف بی قانونی می زنیم ما را مواخذه کنید.
وی با بیان اینکه من موظف هستم که درخواست مردمم را با صدای رسا اعلام کنم، گفت: مردم از حضور شما که یکی از شخصیت‌های نظام و رئیس قوه مقننه و عضو شورای امنیت ملی هستید و در مناطق مختلف حضور دارید، انتظار تحقق خواسته‌ها و آثار مثبت این سفر را دارند.
موحد اظهار داشت: فرزندان این استان اعضا و جوارح فرزندان این استان، در جای جای جبهه‌های جنگ باقی مانده است وکسانی که پد خندق را نمود فراموش نشدنی می‌دانند، امروز نیروهای این استان غیر بومی هستند اما کسانی که اعضا و جوارح آنها در دفاع مقدس فدا شد حیران و رها هستند این افراد به کجا مراجعه کنند.
وی افزود: پتروشیمی دهدشت، سیکل ترکیبی پادوک و نیروگاه این شهر و بیمارستان لنده نیازمند توجه است.
موحد تصریح کرد: جاده پاتاوه -دهدشت سبب برون رفت از مشکلات و حوادث می‌شود.
وی با بیان اینکه سهم ما از فسفات چرام، بوکسیت چرام تنها نابودی جاده‌های ما است و آب بهمئی، آب چاروسا، آب کشاورزی حومه غربی، بخش دشمن زیاری و انتقال از بخش رودسمه به چاروسا نیز درخواست مردم است.