خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهم‌ترین اتفاق یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 14 تیر 1401 - 19:06
نخستین رویداد ایران ویژند ۱۴۰۱ با انتشار فراخوانی از طراحان و تولیدکنندگان پوشاک ایرانی اسلامی دعوت کرد.
مد،لباس،اسلامي،ايران،جشنواره

اولین نمایشگاه ایران ویژند ۱۴۰۱
سید مجید امامی، مسئول کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این رویداد نمایشگاهی قرار است برای اولین بار در پایان جشنواره مد و لباس فجر و از دوم تا پنجم مرداد ماه ۱۴۰۱ در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران و با حضور نام و نشان‌های برتر پوشاک اسلامی ایرانی برگزار شود.
به گفته امامی، شاید برای برخی از افراد این پرسش مطرح باشد که بدانند زیباترین مانتو‌های دو سال گذشته طراحان ایران و استان‌ها چگونه هستند؟
و یا حتی بخواهند کار‌های غیر ایرانی را هم مشاهده کنند و به عنوان طراح، از این کارها الهام بگیرند که باید گفت بیش از ۳۰ کشور در بخش بین الملل این جشنواره و در بخش رقابتی شرکت کرده اند و همه این‌ها در مساحت ۵ هزار متر در ایران ویژند برگزار می شوند که افراد می‌توانند از این طریق شاهد تمامی این آثار باشند.
گفتنی است مسئول کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از طراحان و تولیدکنندگان پوشاک ایرانی اسلامی برای حضور در نمایشگاه ایران ویژند۱۴۰۱ که پس از جشنواره مد و لباس فجر برگزار می شود، دعوت کرد.