خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای هفته‌های فرهنگ و هنر در شهرهای مختلف گیلان پس از 8 سال تعطیلی- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 14 تیر 1401 - 18:54
گروه استان‌ها- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان گفت: هفته‌های فرهنگ و هنر استان گیلان پس از 8 سال تعطیلی در شهرهای مختلف گیلان آغاز به کار می‌کند.
مفاخر،گيلان،استان،فرهنگي،انجمن،سيزدهم،تجليل،ادبي،دنبال،برگزاري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، رضا ثقتی عصر امروز در نشست صمیمی با مفاخر علمی، فرهنگی، ادبی و هنری استان گیلان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توجه ویژه به جامعه نخبگانی اظهار داشت: فرهیختگان سرمایه‌های بی‌بدیل هر جامعه‌ای هستند و و سرمایه‌گذاری در این حوزه به فرهیختگی و ارتقا جامعه کمک می‌کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان از فعال‌سازی مجدد شورای پژوهشی این اداره‌کل پس از هشت سال تعطیلی خبر داد و بیان کرد: انجمن مفاخر گیلان که بعد از کرونا حال و روز خوبی نداشت اکنون با تلاش خود مفاخر گیلان، فعالیت‌هایش را آغاز و شکل تازه‌ای به خود گرفته است.
ثقتی با بیان اینکه هفته‌های فرهنگ و هنر استان نیز پس از 8 سال تعطیلی در شهرهای مختلف گیلان آغاز به کار می‌کند تصریح کرد: تجلیل از مفاخر فرهنگی ادبی گیلان در شهرستان‌ها با حضور مسئولان کشوری دنبال می‌شود.
وی خرید آثار مفاخر و حمایت از آنان، جهت دادن به جشنواره‌های استانی و توجه به میراث فرهنگی و ادبی استان را جزو دیگر برنامه‌های مدنظر برشمرد و افزود: بزرگداشت‌ شخصیت‌‌های برجسته گیلانی همچون تجلیل از مقام علمی استان احمد سمیعی، تجلیل از استاد فریدون شایسته، حاج اسماعیل اتقیا و دیگر شخصیت‌ها برگزار شده است.
وی بازگشایی تالار مرکزی رشت را هدیه دولت سیزدهم به مردم فرهیخته گیلان دانست و گفت: روزهای خوبی برای اهالی فرهنگ و هنر در دولت سیزدهم پیش‌بینی شده و امید داریم که با همراهی استاندار و اهالی فرهیخته به آن روزهای خوب که نوید داده‌ایم برسیم.
رئیس دبیرخانه انجمن مفاخر استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه مفاخر و مشاهیر هر ملتی از سرمایه‌‌های بزرگ آن شهر و دیار هستند اظهار داشت: انجمن مفاخر گیلان گام‌ بلندی در راستای مفاخرشناسی و مفاخر‌پروری برداشته و توسعه این انجمن در شهرستان‌ها دنبال می‌شود.
ابراهیم صفری از اجرای فعالیت‌های فرهنگی مختلف در شهرستان‌ها و برگزاری نشست‌هایی با حضور مفاخر استان خبر داد و بیان کرد: برگزاری همایش‌های شهرشناسی، برگزاری نکوداشت‌های مفاخر در شهرهای مختلف و نامگذاری خیابان‌ها و مراکز فرهنگی در راستای معرفی مفاخر به جامعه دنبال می‌شود.
انتهای پیام/612/ن