خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردبیل به استان پرتنش آبی تبدیل شده است- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 14 تیر 1401 - 11:54
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: اردبیل جزو استان‌های پرتنش آبی است و در حال حاضر 500 روستای استان با تانکر آبرسانی می‌شود.
استان،آب،آبرساني،آشاميدني،روستاهاي،اردبيل،تامين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، میرکمال‌الدین میرجعفریان صبح امروز در بازدید از برخی روستاهای محروم استان اردبیل اظهار داشت: اردبیل جزو استان‌های پرتنش آبی است و در این زمینه آبرسانی 500 روستای استان از طریق تانکر انجام می‌شود تا بتوانیم عملیات آبرسانی به 454 روستای استان که از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی در دستور کار قرار گرفته رقم بزنیم.
وی بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از روستاهای استان دچار کمبود آب هستند که به همین منظور لوله‌کشی و آبرسانی به 100 روستای استان آغاز شده و برای مابقی روستاها نیز اقدامات لازم برای تامین اعتبارات انجام یافته که با تخصیص به موقع اعتبارات آبرسانی به این روستاها انجام خواهد یافت که به همین منظور نیز تمهیدات لازم به عمل آمده است.
میرجعفریان اظهار کرد: منابع بدون محدودیت در حوزه آبرسانی در استان‌ها جذب می‌شود و در این زمینه جذب منابع به تناسب کار اجرایی شده و درصدد هستیم از عواقب اجرای برنامه مصرف بهینه آب با تامین آب آشامیدنی شهرها و روستاهای استان جلوگیری کنیم و با کاهش هدررفت و تامین آب آشامیدنی در شهرها و روستاهای استان به اهداف خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم.
وی تصریح کرد: تامین آب آشامیدنی استان نیازمند تدوین برنامه جامع و پایدار است تا بتوانیم شاهد سالم و بهداشتی‌سازی آب آشامیدنی در استان باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: انتقال آب از حوزه‌های دیگر در استان به دلیل بالا بودن هزینه امکان‌پذیر نیست و در این زمینه امری لازم و ضروری است تا نسبت به اصلاح و سالم‌سازی آن اقدامات لازم مبنای کار باشد.
انتهای پیام/144/ن