خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار سناتور ضد ایرانی آمریکا با مقام‌های ارشد عراق

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 13 تیر 1401 - 23:47
یکی از سناتورهای ارشد جمهوری‌خواه که به مواضع ضد ایرانی مشهور است در سفر به بغداد با مقام‌های ارشد این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.
گراهام،ديدار،عراق،منطقه،رئيس،ليندسي،بغداد،جمهور

به گزارش مشرق، «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی روز دوشنبه با مقام‌های ارشد عراقی در بغداد دیدار کرد.
وی ابتدا با «برهم صالح» رئیس جمهور عراق دیدار کرد و طی آن درباره روابط دوجانبه میان بغداد و واشنگتن گفت‌وگو کرد.
رئیس جمهور عراق در این دیدار بر اهمیت کاهش تنش‌ها در منطقه از طریق گفت‌وگو و پایان دادن به «حضور تروریست‌ها» در منطقه تاکید کرد.
برهم صالح بر نقش عراق در منطقه به عنوان محوری اساسی برای امنیت و ثبات در منطقه نیز اشاره کرد.
گراهام نیز در این دیدار بر نقش فعال عراق در منطقه در ایجاد امنیت و ثبات تاکید کرد.
«محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق نیز یکی دیگر از مقام‌های عراقی بود که با لیندسی گراهام در بغداد دیدار کرد.
دو طرف درباره تقویت روابط دوجانبه و توسعه آن در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، آموزشی گفت‌وگو کردند.
لیندسی گراهام یکی از ضد ایرانی‌ترین سناتورهای آمریکایی در کنگره به شمار می‌آید.
وی چندی پیش ایران را تهدید بزرگتری نسبت به روسیه و چین توصیف کرده بود.
وی یکی از مخالفان سرسخت توافق هسته‌ای بود که در سال ۲۰۱۵ میان کشورهای ۵+۱ و ایران حاصل شده بود.
گراهام یکی از تشویق کنندگان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا برای خروج از برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام بوده است.
«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهدات آن کشور از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد و سیاست موسوم به «فشار حداکثری» را در دستور کار قرار داد.