خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه حمله تروریستی طی چند ساعت در دیاله- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 13 تیر 1401 - 20:53
استان دیاله عراق طی چند ساعت شاهد سه حمله تروریستی بود، تا موج جدیدی از ناامنی را در این منطقه شاهد باشد.
شعبي،منطقه،عراقي،دياله

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم رسانه‌های عراقی خبر دادند، یکی از حملات در جریان بازرسی انجام شده در منطقه رخ داد که منجر به زخمی‌شدن سه نظامی از جمله یک افسر عراقی شد.
حمله تروریستی به رزمندگان حشد شعبی هم که دیشب رخ داد منجر به شهید و زخمی شدن پنج نفر از آنها شد.
دو عضو حشد عشایری این منطقه نیز در حمله تروریست‌های داعشی در منطقه شروین زخمی‌ شدند.
همزمانی این حملات با درخواست برخی از طرف‌های سیاسی عراقی برای خروج نیروهای حشد شعبی از استان دیاله سئوال برانگیز است.
غضنفر البطیخ عضو ائتلاف الفتح در واکنش به درخواست‌ها اعلام کرد: در حالی که فرمانده نیروهای مسلح و فرمانده عملیات دیاله اقدامات حشد شعبی را می‌ستایند، مسئله درخواست برخی از طرف‌های سیاسی برای خارج شدن حشد شعبی از این منطقه تامل برانگیز است.
انتهای پیام/