تست های مثبت کرونا در قم دو رقمی شد
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 12 تیر 1401 - 23:59
قم- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ۲۴ ساعت گذشته هیچ بیمار جدیدی با علائم قطعی بیماری کرونا بستری نشد اما نتایج تست های مثبت کرونا در قم دو رقمی شد.

مهدی مصری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان قم اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به دوازدهم تیرماه ۱۴۰۱، تعداد ۵ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند.
وی با بیان اینکه در این مدت ۴ بیمار جدید با علائم قطعی بیماری کرونا بستری شدند، عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته کسی از شهروندان قمی بر اثر کرونا فوت نکرد و در مجموع تعداد ۱۰ بیمار مشکوک به کرونا بستری هستند و بیمار بدحال نداریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه از تعداد ۳۰ تست انجام گرفته نتیجه ۱۳ تست مثبت اعلام شده است، افزود: تاکنون تعداد یک میلیون و ۸۷۸ هزار و ۸۱ دُز واکسن کرونا در استان قم تزریق شده است.