خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخشش نوجوانان اردبیل در مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 تیر 1401 - 18:31
اردبیل - رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: ۲ قرآن‌آموز از شهرستان‌های گرمی و خلخال در مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج خوش درخشیدند.
قرآن،مسابقات،قرآني،عترت،گرمي،شهرستان،مرحله،تبليغات،رشته،دانش

حجت الاسلام صابر طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از برگزاری بیست و هشتمین دوره «مسابقات سراسری قرآن و عترت» بسیج با هدف ایجاد حرکتی قرآنی در بین آحاد جامعه به خصوص تشکل‌های قرآنی، گروه‌های قرآنی، خانواده و جوانان و نوجوانان خبر داد و اظهار کرد: مرحله مقدماتی بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن بسیج به پایان رسید و ۱۹۵ راه‌یافته به مرحله نهایی معرفی شدند.
وی از درخشش دو قرآن‌آموز از شهرستان گرمی و خلخال در این مسابقات خبر داد و گفت: «امیرحسین شجاعی مهر» قرآن‌آموز خلخالی توانست رتبه سوم در بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج را به دست بیاورد که در بخش مشارکت فردی این مسابقات در رشته حفظ ۱۵ جز زیر نظر استاد و حافظ کل قرآن «محمد مقدسی» از کارشناسان قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل دوره دیده و حافظ کل قرآن شد و توانست در بین بیش از ۲۰ هزار نفر شرکت کننده در سراسر کشور، در مرحله مقدماتی رتبه سوم را کسب کرده و به همراه ۱۹۵ نفر دیگر از برگزیدگان، به مرحله نهایی راه پیدا کند.
قرآن‌آموز اهل گرمی رتبه برتر مسابقات قرآن و عترت شد
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل ادامه داد: قرآن‌آموز «مهدیه ابراهیمی» پایه نهم از قرآن آموزان «مؤسسه قرآنی دارالاسلام شهرستان گرمی» در «مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی» مقام اول استانی را رشته حفظ کل قرآن را کسب کرد.
حجت الاسلام طهماسبی افزود: «مؤسسه قرآنی دارالاسلام گرمی» از مؤسسات موفق در توسعه و ترویج آموزش‌های قرآن در رشته‌های مختلف است که با مسئولیت «ربابه علیپور» از سال ۸۵ تاکنون زیر نظر تبلیغات اسلامی شهرستان گرمی در مناطق مختلف این شهرستان و روستاهای همجوار به برگزاری دوره‌های آموزشی می‌پردازد.
وی گفت: در مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی «استاد اسفندمزک» از اساتید توانمند و حافظ کل قرآن شهرستان گرمی در امر تدریس و توانمند سازی شرکت کنندگان این شهرستان فعالیت شایسته‌ ای داشته و دانش آموز «مهدیه ابراهیمی» نیز از قرآن آموزان این استاد متبحر و توانمند است که به مرحله کشوری مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی راه یافت.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل درباره زمان برگزاری مسابقات نیز گفت: مرحله نهایی بخش آوایی در رشته حفظ قرآن برای پسران از دوم تا چهارم مرداد و برای دختران از ششم تا هشتم مرداد ۱۴۰۱ برگزار می‌شود و از پنج برگزیده اول در هر رشته در بخش دختران و پسران تجلیل به عمل خواهد آمد.