خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمعیت هراسی نداریم/ارتقای فرهنگ ازدواج آسان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 تیر 1401 - 13:13
ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران فرهنگ سازی برای افزایش جمعیت را لازم دانست و گفتک جمعیت هراسی نداریم.
جمعيت،فرهنگ،اظهار،افزايش،عنوان،ازدياد،معضل

به گزارش خبرنگار مهرر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی پیش ازظهر شنبه در گردهمایی ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی استان با تاکید جوانی جمعیت و افزایش آن اظهار داشت: ازدیاد جمعیت همانند ازدیاد مال است و از نظر دین، افزایش جمعیت یک فرصت محسوب می‌شود نه تهدید.
وی با عنوان اینکه جمعیت هراسی نداریم، تصریح کرد: جمعیت برای ما فرصت است و کسی بخواهد جمعیت را نابود و نقض کند، تهدید محسوب می‌شود.
وی بهانه کردن مشکل اقتصادی را به عنوان مانع افزایش جمعیت غیرمنطقی دانست و گفت: استان‌های مازندران و گیلان از نظر اقتصاد دارای وضعیت مناسبی هستند ولی در بعد سرانه جمعیت در راه‌های آخر قرار دارد.
آیت الله محمدی لائینی با تاکید بر آن که اقتصاد را باید سامان داد و معضل بیکاری را رفع کرد، افزود: مشکل جمعیت ما اقتصادی نیست بلکه مانع اصلی فرهنگ غلطی بوده که در جامعه رواج یافته است.
امام جمعه ساری با اظهار اینکه فرهنگ صحیح دینی و ازدواج آسان را در جامعه نهادینه کنیم، اظهار داشت: این فرهنگ باید پشتوانه اجرایی و عملی داشته باشد و ازدواج جوانان باید به یک ارزش تبدیل شود.
وی گفت: باید برای جوانان متأهل مشوق‌هایی از جمله اولویت در استخدام درنظر گرفته شود و به پدیده سقط جنین به عنوان یک معضل نگریسته شود و برای جلوگیری از این رویه غلط فرهنگ سازی شود.