خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش گازسوزی در مشعل‌ها تا پایان دولت سیزدهم

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 12 تیر 1401 - 11:00
مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی نفت ایران از برنامه‌ریزی برای کاهش سوزاندن گازهای ارسالی به مشعل تا پایان دولت سیزدهم خبر داد.
مشعل،نفت،گاز،حوزه،گازسوزي،رزمي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عباس رزمی از برنامه‌ریزی برای کاهش سوزاندن گازهای ارسالی به مشعل تا پایان دولت سیزدهم خبر داد و گفت: مشعل‌های موجود در سطح شرکت ملی نفت ایران از ۱۷۰۰ به عدد ۶۷۵ رسیده است.
وی افزود: هر جا که مشعل روشن می‌شود جشن می‌گیرند زیرا به مرحله تولید رسیده‌اند اما پس از مدتی آن مشعل در حوزه کاستن از مقدار گازسوزی و در حوزه آلایندگی‌های آن، همچنین برای انتقال گاز مشعل به شبکه باید تحت کنترل قرار گیرد.
به گفته مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی نفت ایران، در حوزه دریا از جمله سواحل عسلویه، خارک، سیری، لاوان و مناطق نفت‌خیز با گاز ترش سروکار داریم که انتشار گاز سولفید هیدروژن موضوعی جدی است.
هرچند از نگاه عملیاتی، در پس هر تولیدی به ناچار گازسوزی در مشعل به‌وجود می‌آید.
رزمی گفت: این مسئله در سطح صنعت نفت به لحاظ جلوگیری از این ثروت‌سوزی دغدغه‌ای چهار دهه‌ای است اما هدف‌گذاری وزارت نفت به سرانجام رساندن این موضوع تا پایان دولت سیزدهم است.