خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم معارفه‌ای که ۳ مرتبه به تعویق افتاد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 11:49
همدان-زمان برگزاری آیین معارفه معاون ورزش سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان درحالی ۳مرتبه رسانه‌ای شده که همچنان گزینه جایگزین قطعی نیست وبازهم برگزاری مراسم معارفه به تعویق افتاد.
ورزشي،مراسم،فرهنگي،اجتماعي،سازمان،اسكندريان

به گزارش خبرنگار مهر، چندین ماه است که در اخبار و شنیده ها از برکناری امیرحسین اسکندریان از معاونت ورزشی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان خبر داده می شود و از چند گزینه به عنوان جایگزینی امیرحسین اسکندریان نام می برند.
روز گذشته شنبه ۶ بهمن ماه از طرف روابط عمومی معاونت ورزشی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان به خبرنگاران اطلاع رسانی شد که ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه ظهر مراسم تودیع امیرحسین اسکندریان و معارفه پیام حیدری به عنوان معاون ورزش سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی برگزار می شود اما به یکباره این مراسم به ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه تغییر و در نهایت نیز برنامه در این روز برگزار نشد.
در پی این اتفاق یکبار دیگر ساعت برنامه تودیع و معارفه معاون ورزش سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی ۹.۵ صبح امروز اعلام شد اما باز هم خبری از برگزاری مراسم نبود به طوری که در آخرین اطلاع رسانی مراسم تودیع و معارفه به روز دوشنبه ۸ بهمن ماه و در ساعتی نامعلوم موکول شده است.
گفته می شود یکی از دلایل تعلل در انجام این برنامه شرکتی بودن پیام حیدری در بدنه مجموعه شهرداری همدان است.