خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکومیت جاسوس انگلیسی به ۱۰ سال زندان+ جزئیات

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 12:21
اسماعیلی از محکومیت یک جاسوس به دلیل همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس به ۱۰ سال حبس خبر داد.
انگليس،فرهنگي،قضاييه،سخنگوي،امنيتي

سخنگوی قوه قضاییه خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در حاشیه جلسه امروز مسئولان عالی قضایی گفت: یک فرد ایرانی که مسئول میز ایران در شورای فرهنگی انگلیس موسوم به بریتیش کانسل (BC) بود و با سرویس جاسوسی انگلیس همکاری داشت و مسئول طراحی و مدیریت و برنامه ریزی پروژه‌های استحاله و نفوذ فرهنگی بود، تحت رصد دستگاه‌های اطلاعاتی- امنیتی قرار گرفت و دستگیر شد.
وی افزود: این فرد در فرآیند رسیدگی به پرونده، در رابطه با نحوه جذب و همکاری با این شورایِ به اصطلاح فرهنگیِ استعمار پیر، تعالیمی که سرویس امنیتی انگلیس به او داده بود و ماموریت‌هایی که برای پروژه‌های فرهنگی به او داده بودند، اعترافات صریحی داشت و اقرار کرد و نهایتا به موجب حکم دادگاه به تحمل ده سال حبس محکوم شد.
خبر در حال تکمیل است...