خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود یک نفتکش به شبوه یمن برای غارت بیش از یک میلیون بشکه نفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 11 تیر 1401 - 13:46
خبرگزاری یمن فاش کرد یک نفتکش بزرگ دیگر برای غارت بیش از یک میلیون بشکه نفت، وارد استان شبوه یمن شده است.
يمن،نفت،غارت،ائتلاف،بندر،نفتكش،نوشت

عملیات جدید غارت نفت یمن
رسانه‌های حامی ائتلاف (متجاوز به یمن) اطلاعاتی را درباره عملیات جدید غارت نفت یمن از سوی کشور‌های عضو ائتلاف سعودی و شورای ریاست جمهوری وابسته به آن در استان‌های اشغالی یمن فاش کردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری یمن؛ این رسانه‌ها تاکید کردند یک نفتکش غول پیکر برای بارگیری حجم زیادی نفت غارت شده یمن به سمت بندر نفتی النشمه در استان شبوه در حرکت است.
در همین راستا، ریاض مطهر، فعال رسانه‌ای وفادار به ائتلاف در استان شبوه در توئیتی که خبرگزاری یمن آن را رصد کرده است، نوشت: نفتکش «LSABELLA» یک میلیون بشکه نفت خام را از بندر النشیمه حمل و منتقل خواهد کرد.
مطهر اظهار داشت: ارزش نفت غارت شده برای انتقال از بندر النشیمه بیش از ۱۱۴ میلیون دلار است.
گفتنی است حرف و حدیث‌هایی درباره غارت نفت یمن از شبوه و فروش آن در تایلند وجود دارد.
در همین زمینه، عدنان الاعجم سردبیر روزنامه الامناء که از روزنامه‌های وفادار به ائتلاف است، در توئیتی نوشت: ارزش محموله نفتی که دو هفته پیش به تایلند فروخته شد، ۲۷۰ میلیون دلار بود.
الاعجم در پایان توئیت خود با طرح سؤالی از «شورای ریاست جمهوری در ریاض» نوشت: از نفتکش چه خبر؟.
شایان ذکر است که دولت نجات ملی در صنعا در چندین گزارش، غارت گسترده نفت یمن را از حضرموت و شبوه و انتقال آن به بندر علی در امارات برای آماده سازی برای فروش آن فاش کرد و افزود: عواقب ناشی از غارت و قاچاق نفت یمن متوجه کشور‌های ائتلاف است.