خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 تیر 1401 - 13:23
قزوین- سرپرست مدیریت طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: ۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است.
استان،قزوين،مرغ،تن،ميزان

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رمضانپور اظهار کرد: طی سه ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ از در استان قزوین تولید شده که از این میزان ۹ هزار تن در بازار استان مصرف شده است.
سرپرست مدیریت طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ابراز کرد: این میزان مرغ گرم شامل هشت میلیون و ۵۳۵ هزار قطعه است.
وی بیان کرد: بخشی از مرغ تولیدی استان قزوین شامل شش هزار تن به استان‌های همجوار همچون تهران و البرز ارسال شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: میزان مصرف روزانه مرغ استان قزوین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن است و تعداد ۴۰۸ واحد مرغداری در استان قزوین فعالیت دارند.
رمضان پور تصریح کرد: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده مشکلی در خصوص تأمین و توزیع مرغ گرم وجود ندارد و به میزان کافی در استان موجود است.
شایان ذکر است، قزوین در رتبه سیزدهم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.