خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهردار مشهد: طرح کامل جلوخان آرامگاه فردوسی تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 12:15
شهردار مشهدمقدس گفت: طرح کامل جلوخان آرامگاه فردوسی تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
جلوخان،ميراث،فرهنگي،فاز،مشهد،اداره،شهرداري

محمدرضا کلائی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: با اهتمامی که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی برای بازپیرایی جلوخان داشته است، نقشه‌های تفصیلی و اجرایی در اداره کل میراث فرهنگی استان و سپس در شورای فنی سازمان میراث فرهنگی کشور به تصویب رسید.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی بازپیرایی جلوخان از حدود 7 ماه قبل توسط شهرداری مشهد آغاز شده و جلوخان در چند مرحله آماده بهره‌برداری می‌شود که فاز نخست هم زمان با سالروز بزرگداشت فردوسی بهره‌برداری می‌شود، فاز دوم جلوخان نیز تا 6 ماه دیگر بهره‌برداری و به طور کامل جلوخان بهره‌برداری می‌شود.
شهردار مشهد تصریح کرد: بعد از جلوخان نیز پردیس در دستور کار قرار دارد که در حال حاضر مطالعات توسط مشاور در حال انجام است و بعد از پایان مطالعات وارد فاز اجرایی می‌شویم.
هم چنین ابوالفضل مکرمی‌فر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در این باره گفت: با توجه به این که در آستانه فصل تابستان و ورود گردشگران قرار داریم برای تسهیل در تردد گردشگران در این مسیر، فاز نخست جلوخان بهره‌برداری می‌شود و فاز دوم نیز تا 6 ماه آینده آماده بهره برداری و به صورت یکپارچه افتتاح می‌شود.
وی ادامه داد: برای پردیس توس نیز تفاهم نامه بین شهرداری مشهد و اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی مبادله و مشاور نیز انتخاب شده است که پس از پایان مطالعات قرارداد واگذاری به شهرداری امضا می‌شود.
مکرمی‌فر یادآورشد: علاوه بر همکاری در جلوخان و پردیس، پیشنهاداتی از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان به شهرداری مشهد ارائه شده و ظرفیت‌هایی که برای سرمایه‌گذاری وجود دارد معرفی شده است.
انتهای پیام/ح