خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونق تولیدات داخلی راهبردی مهم برای مقابله با مشکلات اقتصادی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 12:15
گرمسار - امام جمعه گرمسار با بیان اینکه مسائل اقتصادی امروز چالش جدی آحاد مردم و مسئولان نظام است، گفت: رونق تولیدات داخلی راهبردی مهم برای مقابله با مشکلات اقتصادی است.
فرهنگي،اقتصادي،گرمسار،مذهبي،شهرستان،نظام

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علیرضا آرامی صبح دوشنبه در جلسه شورای اداری گرمسار به میزبانی فرمانداری شهرستان ضمن اشاره به تحریم‌ها و مسائل امروز اقتصادی در سطح کشور، اظهار داشت: مسئله اقتصادی و رونق تولید از چالش‌های جدی این نظام به شمار می‌رود و برای مقابله با استکبار نیازمند تقویت تولیدات داخلی در کشور هستیم.
وی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی آحاد مردم را درگیر کرده است، افزود: اتحاد و همدلی بین مردم و مسئولان لازمه تحقق اهداف نظام برای ایجاد رونق اقتصادی است.
امام جمعه گرمسار مسائل فرهنگی و مذهبی را از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز نظام دانست و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان گرمسار باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح فرهنگی و مذهبی مردم در شهرستان بهره برداری کنند.
آرامی با اشاره به هجمه‌های فرهنگی متعددی که از سوی دشمن وارد می‌شود، تصریح کرد: دشمنان این انقلاب در صدد از بین بردن ریشه‌های فرهنگی و اعتقادات مذهبی مردم هستند تا با استفاده از این هربه به اهداف شوم خود برای نابودی این انقلاب دست یابند.