خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای لو رفتن سوالات کنکور 1401/ کشف 70 تخلف سرجلسه آزمون- اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 10 تیر 1401 - 15:30
کنکور 1401 در حالی فردا به خط پایان خود نزدیک می‌شود که برخی افراد از انتشار سوالات در کانال‌های تلگرامی خبر می‌دهند.
كنكور،سوالات،دفترچه،اختصاصي،سنجش،آزمون،ساعت،روز

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ کنکور 1401 فردا شنبه با رقابت داوطلبان گروه زبان‌های خارجه به خط پایان می‌رسد.
پس از برگزاری آزمون گروه ریاضی در برخی گروه‌های تلگرامی سوالات کنکور سراسری منتشر شد.
برخی افراد مدعی هستند کل سوالات عمومی و اختصاصی کنکور تجربی 1401 در ساعت 9.49 (چند دقیقه پس از توزیع دفترچه اختصاصی شماره 2) روی یکی از کانال‌های تلگرامی قرار داده شد.
در این فایل دفترچه اختصاصی شماره 3 که هنوز در آن زمان توزیع نشده بود نیز وجود دارد!
با این حال عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش درباره لورفتن سوالات گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و هنر گفته است: روز گذشته یکی از بهترین آزمون های این سال ها بود و 70 مورد تخلف در سر جلسه امتحان به کمک دستگاه های آشکار ساز پیدا کردیم.
وی گفت: این اطمینان را به داوطلبان می دهیم که هر تقلبی پیدا می‌شود.
رئیس سازمان سنجش ادامه داد: نخستین عکسی که روز گذشته از جلسه بیرون آمد، ساعت 13.30 و عکس از یک صفحه دفترچه بود.
وی افزود: در روز برگزاری آزمون هنر که کنترل‌ها کمی ضعیف‌تر بود ساعت 12.30 یک عکس منتشر شد.
موبایل در همه حوزه‌ها با دستگاه‌ها پیدا می‌شود و کسی نمی‌تواند موبایل را داخل حوزه بیاورد.
رئیس سازمان سنجش متذکر شد: دیشب یک تیم فروشنده وسایل الکترونیکی برای تقلب در کنکور شناسایی و دستگیر کردیم که این تیم از آذربایجان تا خراسان گسترده بودند.
وی گفت: از پلیس و ضابطان قضایی تشکر ویژه داریم.
این دستگاه آشکار ساز توسط جوانان نخبه در دانش بنیان‌ها ساخته شده است