خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام‌ جمعه سنندج: با اختصاص درصدی از درآمد معادن و مرز باشماق کردستان دیگر مشکلی نخواهد داشت- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 10 تیر 1401 - 15:13
امام جمعه سنندج گفت: اختصاص درآمد معادن و مرز بین‌المللی باشماق به استان، منجر به رفع مشکلات کردستان خواهد شد.
حج،مسلمانان،كردستان،وحدت،استان،ماموستا،رستمي،اميدوارم،جمعه،ب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج‌, ماموستا فایق رستمی ظهر امروز در خطبه‌های نماز‌ جمعه که در مسجد جامع این شهر اقامه شد با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه نمازگزاران و دعای خیر و طلب شفای عاجل برای همه مریضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: این ماه پر از خیر و برکت بوده و امیدوارم همه مسلمانان از برکات آن بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان پر از منابع خدادای و ظرفیت‌های متعدد از جمله گردشگری، معادن، مرز، نیروی انسانی نخبه است گفت: اگر دولت چند درصدی از درآمد معادن موجود و مرز رسمی بین‌المللی باشماق را صرف خود استان کند، کردستان دیگر مشکلی نخواهد داشت.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه کردستان پر از نعمت‌های خدادادی و ظرفیت‌های مختلف است، اما خدمتگزار می‌خواهد، تصریح کرد: امیدوارم مسئولان آستین همت را بالا زده و در راستای توسعه استان تلاش کنند.
وی افزود: امیدواریم سفر پیش‌روی رئیس‌جمهور به استان کردستان برای این خطه پر از دستاورد، خبرهای خوش و خیر و برکت باشد.
ماموستا رستمی در بخشی دیگر از خطبه‌های خود با ذکر اینکه مسجد مرکز وحدت، اخوت، خداشناسی و یکتاپرستی است، بیان کرد: خداوند در آیه 27 و 28 سوره حج فرموده ای ابراهیم؛ ای پیامبر به همه مردم اعلام کن مرکز برادری، وحی و رسالت خانه خدا و نقطه‌ای مشترک میان مسلمانان است.
وی به اهمیت حج اشاره و اظهار کرد: حج نمایشی عظیم از وحدت جامعه اسلامی است، حج جدا از تکلیف و اعمال دینی، داراى ابعاد مختلفى است که یکى از ابعاد آن، بعد سیاسى و ارتباط مسلمانان از نقاط دور دست جهان با یکدیگر و آشنایى با یکدیگر و در نتیجه برقرارى وحدت و همدلى میان آنان است.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه در مراسم حج فقیر و غنی، رئیس و انسان عادی همه با هم در کنار هم هستند، خاطرنشان کرد: حج، خانه خدا و قبله مشترک تمام مسلمانان پیونددهنده مسلمانان به یکدیگر و بهترین وسیله وحدت بین آنان است.
وی عنوان کرد: اگر زائر حج فوت کند، تا روز قیامت اجر و پاداش حق‌تعالی شامل حالش می‌شود.
ماموستا رستمی ابراز داشت: امیدوارم خداوند متعال امنیت و آسایش کنونی را برای همه ما حفظ و مسلمانان از آتش تفرقه و اختلاف به دور باشند.
انتهای پیام/481/