خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه موقت بیرجند: مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی در تلاش‌اند/ مردم صبوری کنند- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 10 تیر 1401 - 15:13
امام جمعه موقت بیرجند گفت: مسئولان تلاش می‌کنند مشکلات اقتصادی کشور را برطرف کنند بنابراین‌ نیاز است مردم صبوری کنند.
دشمنان،اسلامي،بيرجند،جامعه،ترويج،موقت

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین رحیم‌آبادی در خطبه‌های این هفته بیرجند اظهار داشت: حاکمیت اسلامی در جهان پایه‌ریزی شده است بنابراین نیاز است در اشاعه فرهنگ اسلامی تلاش کنیم.
وی با بیان این که غربی‌ها به دنبال غارت از کشور‌های مختلف هستند، افزود: هفته حقوق بشر آمریکایی را در پیش داریم که غارتگری آنان نشان می‌دهد غرب به دنبال حقوق بشر نیست.
امام جمعه موقت بیرجند یکی از مهم‌ترین اهداف دشمنان را ایجاد نفاق در جوامع اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: دشمنان امید دارند در کشورمان تفرقه ایجاد شود که انسجام مردم، این فتنه را از میان برده است.
مسئولان تلاش می‌کنند مشکلات اقتصادی کشور را برطرف کنند بنابراین‌ نیاز است مردم صبوری کنند.
وی خواستار ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه شد و با بیان اینکه ترویج بی‌حجابی از نقشه‌های دشمنان است افزود: حجاب مانند سایر مسائل جامعه اسلامی قانون است بنابراین افراد نباید به این مسئله بی‌توجه باشند.
خطیب موقت نماز جمعه بیرجند گفت: دشمنان با طرح‌های استعماری، تصمیم دارند هویت جامعه انقلابی ما را تحت تاثیر قرار دهند که همگان باید هشیار باشند.
انتهای پیام/250/