خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واسطه‌های فروش عامل گران‌فروشی بلیت هواپیما هستند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 10 تیر 1401 - 12:41
شرکت هواپیمایی آتا اعلام‌ کرد: گران فروشی بلیت هواپیما در لایه‌های زیرین شبکه فروش توسط اشخاص و شبکه‌های فروش بلیت به‌طور خودسرانه انجام می‌شود.
هواپيمايي،آتا،شركت،سازمان،بليت،فروشي

پاسخ هواپیمایی آتا به اخطار سازمان هواپیمایی؛
شرکت هواپیمایی آتا که روز گذشته از سازمان هواپیمایی به دلیل گران فروشی بلیت هواپیما اخطار گرفته بود در جوابیه‌ای اعلام کرد که گران فروشی نه از سوی شرکت، بلکه از سوی لایه های زیرین فروش انجام می‌شود.
«آتا ایر» در این جوابیه توضیح می‌دهد: شرکت هواپیمایی آتا همواره در همه امور به مصوبه‌های شورای عالی هواپیمایی کشوری پایبند بوده و هرگز خارج از مصوبات آن شورای نسبت به اعمال تغییر در قیمت خدمات پروازی اقدام نکرده است است.
در لایه‌های زیرین شبکه فروش بلیت هواپیما برخی شرکت‌ها، اشخاص و شبکه های فروش بلیت به‌طور خودسرانه اقدام به گران‌فروشی می‌کنند و بدیهی است که این اعمال خلاف نباید به‌پای شرکت‌های هواپیمایی نوشته شود.
شرکت هواپیمایی آتا در کنار سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان با خاطیان برخوردهای لازم قانونی را انجام خواهد داد.
برخی پروازهای این شرکت از مبدا تهران به مقاصد تبریز، مشهد، اهواز و بندرعباس در کلاس بیزینس و با جت‌های بیزینسی «امبرائر» انجام می‌شود و دلیل اختلاف قیمت آن پروازها با سایر بلیت‌های اکونومی در خدمات ویژه‌ای است که به مسافران اختصاص می‌یابد.
روز گذشته سازمان هواپیمایی کشوری درباره گران فروشی بلیت هواپیما توسط شرکا هواپیمایی آتا اخطاری را به این شرکت داده بود.